Preguntes freqüents

Sobre el Joc

Quanta gent pot jugar?

Les nostres sales són de 2 a 6 jugadors, però creiem que la millor experiència s’aconsegueix amb entre 4 i 5 jugadors, ja que els equips d’aquesta mida solen coordinar-se millor i tenen més espai per moure.

Fa por?

A les nostres sales no hi ha ensurts, ni sang o similars ni cap altre element que hauria de fer por. El que sí que hi ha és una certa foscor en certs moments del joc. Si això fos un problema, si us plau avisa’ns abans de començar el joc i habilitarem més llum.

Hi poden jugar dones embarassades?

Sí, no hi ha res en el joc que pogués suposar un problema per a una dona embarassada.

Poden jugar persones amb mobilitat reduïda?

Malhauradament, la disposició de la sala no permet el pas de cadires de rodes a part del joc. No obstant això, tant en aquest cas com en d’altres, si us plau truqueu-nos al (+34) 640 84 97 17 i intentarem adequar el joc perquè tota persona pugui gaudir-lo.

En quins idiomes es pot jugar?

El joc està disponible en català, castellà i anglès. Les proves no requereixen de coneixements lingüístics en general, però les pistes sí que només podem donar-les només en aquests idiomes, així que caldrà que almenys una de les persones de l’equip tingui un bon domini d’alguna d’elles.

Què passa si no aconseguiu sortir?

Si us encalleu podeu demanar pistes per poder seguir avançant i, segons el nivell de dificultat que hagueu triat, és possible que el nostre / a Gamemaster us proporcioni pistes addicionals. Si no aconseguiu sortir, no passa absolutament res. La sala s’obrirà i us rebrem per poder comentar el joc i resoldre qualsevol dubte que us hagi quedat o qualsevol suggeriment de millora.

Hi poden jugar nens i nenes?

Sí, de fet creiem que oferim de les millors sales del mercat perquè puguin gaudir també nens i nenes, tot i que sempre que hi hagi menors de 16 anys haurà d’haver almenys un adult amb ells. Hem establert una edat mínima de 7 anys perquè considerem que és a partir d’aquesta edat quan més poden participar en el joc, però podem fer excepcions en alguns casos. Si us plau, truqueu-nos al (+34) 640 84 97 17 i ho comentem.

Quines són les normes del joc?

La més important és que l’ús de la força és totalment innecessari, així com arrossegar mobles o desmuntar mobles o objectes. També cal respectar la distinció entre les coses que formen part del joc i les que no, que s’indica a la sala. Abans de començar a jugar, el / la Gamemaster us explicarà totes les normes en detall i respondrà totes les vostres preguntes.

Sobre la Reserva

Com es reserva?

Per a reservar només cal anar al a pàgina de Reserves , triar un dia i una hora en què la sala estigui disponible, seleccionar el nombre de persones, el nivell de dificultat i l'idioma. Finalment, cal escollir si es vol pagar mitjançant la passarel·la de pagament o tot just abans de començar a jugar. Si teniu qualsevol dubte, si us plau truqueu-nos al (+34) 640 84 97 17 i us el resoldrem.

¿Què passa si arribeu tard o aviat?

És molt important ser puntuals i arribar a l'hora exacta de la vostra reserva. Si arribeu aviat, és possible que encara estiguem atenent al grup anterior o adequant la sala per el vostre joc, de manera que no podrem estar per vosaltres. I si arribeu tard, el més probable és que no puguem oferir-vos el temps de joc habitual d'una hora, ja que segurament després de vosaltres hagi una reserva d'un altre grup. De tota manera, si veieu que no podeu arribar a l'hora de la vostra reserva, el millor és que ens truqueu al (+34) 640 84 97 17 i ens ho comuniqueu el més aviat possible perquè puguem avaluar les opcions disponibles.

Es pot cancel·lar la reserva?

La cancel·lació d'una reserva és molt disruptiva per a un Escape Room. És per això que malhauradament no podem cancel·lar reserves i reemborsar l'import de compra. No obstant això, si heu fet una reserva i pel que sigui no podeu venir, truqueu com més aviat millor al (+34) 640 84 97 17 i intentarem reprogramar el vostre joc.

Quins mètodes de pagament hi ha disponibles?

Mitjançant la plataforma de pagament Stripe es pot pagar amb tarjeta de crèdit o dèbit. Si has decidit pagar en arribar, el pagament pot realitzar-se tant en efectiu com amb tarjeta de crèdit o dèbit.