Condicions d'ús

Avís legal i condicions d’ús

1. GENERAL

1.1. Res en aquests termes i condicions pretén fer qualsevol pèrdua de drets o inconvenient.

1.2. El joc està dissenyat per a un equip de 2 a 6 persones per habitació. Té l’espai per al seu equip i no s’està unint a cap altre grup.

1.3. Les marques i logotips que apareixen en el lloc web són propietat de Escaparte Escape Room S.L. (EscapArte). No se li permet utilitzar aquests sense el permís previ i per escrit de escapar-te i vostè accepta que qualsevol ús pot constituir una infracció dels drets dels propietaris pertinents.

1.4. Aquests termes i condicions i qualsevol contracte celebrat la incorporació d’aquests termes i condicions es regeixen per la legislació d’Espanya i totes les disputes seran sotmeses a la jurisdicció exclusiva dels tribunals espanyols.

1.5. Tots els termes de qualsevol contracte s’inclouen o s’assignen dins d’aquests termes i condicions.

1.6. Podem enllaçar a llocs web de terceres parts i no podem acceptar cap responsabilitat per això.

1.7. EscapArte recopila i emmagatzema les seves dades de caràcter personal sense revelar a terceres parts i es dedica a assegurar que la privacitat de la seva informació personal està protegida.

1.8. A causa de la naturalesa del joc els jugadors no poden fer fotos o gravacions dins les sala.

1.9. Durant, abans o després de l’esdeveniment escapar-te pot gravar qualsevol tipus de contingut audiovisual dins o enfront de seu local (per exemple, àudio, vídeo o fotografies) en el qual els seus clients puguin aparèixer i pot usar-lo de qualsevol manera -com per a campanyes de màrqueting – sense cap limitació.

1.10. EscapArte espera que els nostres visitants i clients no revelin cap detall del joc, directament o indirectament, al públic.

1.11. EscapArte pot posar-se en contacte amb vostè amb ofertes i promocions via e-mail o telèfon.

1.12. EscapArte té dret a cobrar als convidats pels danys intencionats o causats pel mal ús d’elements.

1.13. Mentre estigui a les nostres instal·lacions ha de seguir les regles i reglaments, han d’adoptar normes adequades de comportament. Haurà cooperar amb els nostres empleats en tot moment.

1.14. EscapArte no tolera cap tipus d’intimidació o assetjament cap als seus empleats.

2. LA WEB EscapArte

2.1. Las págines web www.escapartescaperoom.com y www.escapartescaperoom.es pertanyen i són operades per EscapArte. L’empresa es reserva el dret de modificar o variar aquests termes i condicions, així com qualsevol dels continguts del lloc web a la seva discreció i sense previ avís.

2.2. Els termes en endavant, s’apliquen a la utilització per qualsevol visitant de la pàgina web de EscapArte i s’han de llegir acuradament abans de qualsevol ús.

2.3. EscapArte fa tot el possible per proporcionar-li la informació més actualitzada i precisa al seu lloc web.

2.4. La pàgina web de EscapArte és per al seu ús personal i no comercial. Vostè no pot modificar, copiar, distribuir, transmetre, mostrar, executar, reproduir, publicar, llicenciar, crear treballs derivats de, transferir o vendre cap informació obtinguda d’aquest lloc web.

2.5. No se li permet connectar-se o utilitzar la totalitat o qualsevol part de la pàgina web EscapArte per a cap propòsit fraudulent, il legal, difamatori, nociu, obscè o objectable.

2.6. Vostè accepta que Internet no és totalment segur. EscapArte de prendre totes les mesures apropiades per protegir la seguretat dels pagaments i la informació de la targeta de dèbit / crèdit, tot i que EscapArte no serà responsable per cap dany que puguin patir com a resultat de la pèrdua de confidencialitat d’aquesta informació.

2.7. EscapArte no serà responsable davant cap persona per danys directes o indirectes, conseqüents o incidentals, incloent (sense limitació) pèrdua de guanys o ingressos, pèrdua d’oportunitats, els costos de substitució dels béns o serveis, pèrdua o danys a les dades o interrupció del negoci, que sorgeixi de qualsevol ús de la pàgina web.

3. RESERVES

3.1. Els únics idiomes disponibles per tancar un contracte de reserva en línia són l’anglès, l’espanyol i el català.

3.2. Només a la (es) persona (s) que tinguin almenys 16 anys d’edat se’ls permet reservar un Joc.

3.3. És la seva responsabilitat verificar que els Jocs reservats són els desitjats.

3.4. La compra d’un Joc només és vàlida quan es processa a través d’EscapArte.

3.5. No es permet la transferència d’una reserva entre persones. Cal posar-se en contacte amb nosaltres en circumstàncies especials.

3.6. Els jocs no poden ser revenuts amb fins comercials o en un premi. Si un joc es transfereix o és revenut en incompliment d’aquesta condició, al portador del Joc o la persona que reclama el dret d’assistir a l’esdeveniment se li denegarà l’entrada en el joc.

3.7. Vostè és l’únic responsable d’introduir les seves dades correctament en el formulari de reserva en línia. Mitjançant la presentació d’un formulari de reserva que garanteix a escapar-te que totes les dades facilitades per vostè són veritables i exactes.

3.8. Rebrà la confirmació de la seva reserva només a través de correu electrònic. Escapar-te no enviarà una confirmació addicional a través de correu o missatge de text.

3.9. Les reserves en línia només es poden realitzar amb un nombre determinat d’hores d’antelació. Per reserves més avançades, si us plau poseu-vos en contacte amb escapar-te a través del telèfon.

3.10. La reserva es converteix en nul·la i l’entrada serà rebutjada si l’equip arriba 15 minuts tard o més. En aquesta situació, els diners no és reemborsable i la reserva no es pot canviar.

3.11. Totes les reserves són definitives, ja que això és un joc en VIU. No es permeten canvis, cancel·lacions o reprogramacions. En el cas improbable que podem oferir un nou horari o un altre servei, se li cobrarà una tarifa d’administració. Se li notificarà d’això en el moment que estem d’acord per brindar aquest servei.

3.12. Força Major. EscapArte no es fa responsable dels retards o les obstruccions que causin un retard en la seva arribada, ja sigui causat pel mal temps, vagues, protestes, inundacions, embussos de trànsit, disturbis civils o qualsevol altra raó. És la seva exclusiva responsabilitat arribar a l’hora indicada en la seva reserva.

4. PREU I PAGAMENT

4.1. El preu (amb IVA corresponent) d’un joc és de 60 € per grup, independentment de l’horari i del nombre de jugadors.

4.2. Les reserves es poden fer en línia al lloc web escapar-te o personalment a la sucursal.

4.3. Els pagaments poden realitzar-se a través de Stripe i amb targeta de crèdit o dèbit. Exclusivament a la sucursal, es permetrà el pagament en efectiu.

5. CONTACTE

5.1. Si heu de posar en contacte amb EscapArte pot fer-ho utilitzant qualsevol dels mètodes següents:

– Email: info@escaparteescaperoom.com
– Telèfon: +34 640 84 97 17

6. SEGURETAT I GAUDI

6.1. Cada jugador de escapar-te serà instruït abans del joc per la seva Game Master assignat. Després d’aprendre les regles del joc, cada jugador va participar en el joc en el seu propi risc. A més, escapar-te no es fa responsable dels danys (personals o d’equip) causats pel mal ús de la sala de jocs o per no seguir les regles descrites abans de la partida.

6.2. Si vostè es retarda més de 15 minuts de l’hora original de la seva reserva, es converteix en una reserva nul·la automàticament i no podrà iniciar el seu joc. Per jugar ha d’iniciar novament el procés de reserva.

6.3. Les persones sota efectes de l’alcohol o de les drogues no prescrites poden ser rebutjades i el joc es converteix en nul. Reservat el dret de negar l’entrada a qualsevol persona que no estigui en condicions, sigui abusiva o inadequada de qualsevol manera a la sencera discreció dels propietaris i el personal de EscapArte.

6.4. Les begudes i els aliments no es poden entrar a la recepció o sales de joc.

6.5. Per ser admès ha de confirmar el nom complet de la persona que va fer la reserva i pot ser que se li demani que confirmi el número de telèfon i adreça de correu electrònic, així com demostrar la seva identificació.

6.6. Per raons de seguretat, als nens menors de 8 anys d’edat no se’ls permet entrar a les sales de recepció o de joc. Qualsevol menor de 16 anys ha d’anar acompanyat per almenys un adult en tot moment.

6.7. EscapArte limita els espais d’espera i se li demanarà que arribin 5 minuts abans de l’hora reservada.

6.8 EscapArte recomana als clients utilitzar roba còmoda per al joc. Proporcionem un lloc segur per als objectes de valor.

7. DRETS D’AUTOR I CONFIDENCIALITAT

7.1. Tots els noms, dissenys i temes usats en el lloc web, en qualsevol operació de comercialització i en els locals tenen els drets d’autor EscapArte Escape Room SL i els seus propietaris. No es permet l’ús o reproducció de qualsevol tipus.

7.2. Tots els jugadors en escapar-te que facin una reserva convenen a no discutir, divulgar o difondre cap informació relacionada amb el contingut dels jocs o qualsevol altra informació de propietat. En participar en els jocs, tots els jugadors es comprometen a no transmetre aquesta informació o s’incorrerà en responsabilitat i enjudiciament en virtut d’incompliment de les normes de confidencialitat.

8. POLÍTICA DE CANCELACIONS

8.1.  Totes les reserves són definitives, ja que això és un joc en VIU. No es permeten canvis, cancel·lacions o reprogramacions. En el cas improbable que podem oferir un nou horari o un altre servei, se li cobrarà una tarifa d’administració. Se li notificarà d’això en el moment en que acordem aquest servei.