Inici

El teu nou Escape Room a Platja d’Aro

Si vols viure una experiència inoblidable a la Costa Brava amb la família i amics, gaudint d’una nova forma d’oci interactiu i apassionant, aquest és el teu lloc. ¿Aconseguiràs escapar-te?

http://www.escaparteescaperoom.com/wp-admin/post.php?post=9&action=edit&lang=es#

Viu una aventura èpica

Cada sala és un món nou per explorar i amb cada descobriment es torna més i més emocionant

Posa a prova el teu enginy

Els nostres puzles i enigmes seran un repte per la teva ment. Resol-los per aconseguir la victòria.

Treu el millor del teu equip

Lluitar per un objectiu comú us farà donar el millor de vosaltres mateixos.

http://www.escaparteescaperoom.es/wp-admin/post.php?post=9&action=edit&lang=es#

Què és un Escape Room?

Un Escape Room és un joc en viu en el qual, per un temps determinat, un grup de jugadors s’endinsa en una emocionant aventura de la qual només podrà escapar mitjançant l’ús de la lògica, la creativitat i el treball en equip. En entrar a les nostres sales, tu i els teus companys sereu els protagonistes de la història i la vostra missió serà cooperar i donar el millor de vosaltres mateixos per poder superar totes les proves i aconseguir la victòria. Si teniu qualsevol dubte, si us plau consulteu les nostres Preguntes freqüents o poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Qui pot jugar?

Els nostres jocs estan dissenyats per a totes les edats -a partir de 8 anys- i oferim diversos nivells de dificultat perquè tothom pugui acceptar el repte i gaudir l’experiència al màxim. No es requereixen coneixements previs ni habilitats especials, simplement moltes ganes de passar-ho bé. 🙂